Anderhalf jaar zijn voorbij gegaan sinds de oprichting van Caribbean Projects. Een periode van verkenning, van rennen en stil staan en vooral van heel veel leren. Hoe verschillende werkzaamheden inhoudelijk het beste te combineren zijn, hoe die enorme overkill aan vakinhoudelijke informatie en bronnen te managen is (facts or fake?) maar ook algemene zaken die betrekking hebben op het ondernemerschap. Ervaren dat ‘ja’ soms ‘nee’ betekent of andersom, dat een goed product niet persé betekent dat het wordt geïmplementeerd en dat verrassende ontwikkelingen soms uit onverwachte  hoek komen. Gelukkig zijn er vooral mooie producten voor verschillende opdrachtgevers tot stand gekomen. Niet in de laatste plaats dankzij de samenwerking met gemotiveerde, leuke en creatieve mensen, voor wie het vanzelfsprekend is hun talenten te bundelen om gezamenlijke doelen te bereiken.

Momenteel zijn op Curaçao de politieke kaarten opnieuw geschud en vol verwachting worden de ontwikkelingen gevolgd. Hopelijk gaat het leiden tot constructieve veranderingen die goed zijn voor ons allemaal. In de achterliggende 18 maanden was Caribbean Projects betrokken bij een aantal trajecten in deze lijn: namelijk de integrale beleidsvorming voor jeugdontwikkeling binnen het thema ‘Werk & Ondernemerschap’, het uitwerken van onderwijsbeleid, het schrijven van businessplannen en conceptvorming van bij- en nascholing.

Caribbean Projects blijft hier graag aan bijdragen en staat ook onder de nieuwe regering weer open voor samenwerking met (semi-) overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven.  Neem gerust contact op om te informeren naar de mogelijkheden en download hier een actueel bedrijfsprofiel: Caribbean-Projects-Flyer-mei-2017